BAKAN TUNÇ:’KARABÜK’TE SİYASETÇİLER BİRBİRİNİ KARALAMASIN’

BAKAN TUNÇ:’KARABÜK’TE SİYASETÇİLER BİRBİRİNİ KARALAMASIN’

ADALET Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük’te siyasetçiler birbirini karalamasın. 3 günlük dünya. İftiralar atılmasın. Herkes birbirine saygılı olsun. Milletimizde bunu bekler’’ dedi.

Bakan Tunç, akşam saatlerinde Karabük’e gelerek Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Tunç, istikrarlı kalkınma hamlelerini bugüne kadar kesintisiz sürdürdüklerini belirterek,’’81 vilayetimizin eserlerle donattık. Hiçbir ayrım yapmadan bunu gerçekleştirdik. 81 vilayetimizde gerçekleştirdiğimiz o icraatlarla ülkemizi o istikrarlı kalkınma hamleleriyle ileriye taşıdık. Enerjide bağımsız, savunma sanayinde bağımsız, yabancıya muhtaç olmayan bir Türkiye olsun diye hep çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz’’ dedi.

Bakan Tunç, Karabük’ü Karadeniz’e bağlayan yol projesini hayata geçirmek için önümüzdeki süreçte yoğun çaba sarf edeceklerini ifade ederek,’’ Tunç, “Karabük demir çeliğin başkenti. Karabük, Zonguldak, Bartın daha önce tek bir vilayetti. Sonrasında ayrı ayrı yollarımıza devam ettik ama gönüller bir oldu. Ortak projelerimiz var bu ortak projelerin hayata geçmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En başta Karabük’ü Karadeniz’e bağlayan yol projemiz. Yatırım programımızda inşallah Karabük, Safranbolu-Bartın duble yolunun yapılmasıyla ilgili olarak hem Özkan kardeşimiz Belediye Başkanı olduğunda daha çok bastıracak inşallah. Hem de milletvekillerimizle beraber biz o projenin takipçisiyiz. Çünkü Karabükümüzü sahile ulaştıracak Amasra ile Karabük’ü ve Safranbolu’yu bütünleştirecek önemli bir yol projesi. İnşallah onu hayata geçirmek için de önümüzdeki dönemde yoğun bir gayret göstereceğiz’’ diye konuştu.

Bakan Tunç, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve rakibi Özkan Çetinkaya’nın son günlerde birbirlerine sert sözlerle yüklenmelerinden olsa gerek şöyle dedi: ’’Karabük’te siyasetçiler birbirini karalamasın. 3 günlük dünya. İftiralar atılmasın. Herkes birbirine saygılı olsun. Milletimizde bunu bekler. Seçimi kazanacağız diye türlü türlü laflarla rakibini karalamanın bir anlamı var mı? Hiç gerek yok bunlara. Karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde, hangi parti olursa olsun, el ele bir seçim kampanyası yapılsın ve o kampanyada da herkes projelere baksın. Herkes inandığı adaya, zaten bu millet en doğru kararı verir. Karalamaya gerek yok. Milletimiz temiz siyaseti ister. O nedenle 22 yıldır bu yana temiz siyaset yapa yapa bugünlere geldik. Karalama siyaseti yapanlarda sandığa gömülmeye devam ediyor. Karabük’teki adaylarımızdan beklentimiz budur.’’

Bakan Tunç daha sonra Bartınlılar Derneği toplantısına katıldı. Bakan Tunç buradaki programda dernek tarafından engelli vatandaşlara yönelik hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: