2 GÜNDÜR ARANIYOR

2 GÜNDÜR ARANIYOR

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde, 2 gündür kayıp olan işçi emeklisi Nail Özcan(81)’ın bulunması için çalışma yapılırken, alan, iz takip köpeği ve havadan da drone ile taranıyor.

Safranbolu Yeni Mahalle’de oturan 3 çocuk babası,  işçi emeklisi Nail Özcan, 2 gün önce gezinti yapmak için aracıyla Beştepeler mevkiindeki ormanlık alana gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesinin başvurusu üzerine bölgeye gelen AFAD, UMKE, ve Jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Özcan’ın aracı bölgede bulundu. Ekipler, bölgede iz takip köpeği ve drone destekli arama çalışmasıyla yaşlı adamı bulmaya çalışıyor. Karabük Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Kulübü Derneği üyeleri ve 16 AFAD gönüllüsü de çalışmalarda yer alıyor. Yapılan arama çalışmalarına rağmen yaşlı adam, bulunamazken, bölgede çalışmalar sürdürülüyor.

4 SAATTE BİR YEMEK YEMESİ GEREKİYOR

AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay, ’’Biraz midesinden rahatsızlığı varmış. 4 saatte bir kere yemek yemesi gerekiyormuş. Ekiplerimizle, jandarmamızla ve gönüllülerimizle birlikte bölgenin birçok yeri aranmasına rağmen herhangi bir ize rastlanmadı. Aramalarımız vatandaşımızı buluncaya kadar devam edecek.’’ Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: