180 BİN TL’Yİ ALIP TADİLAT YAPMAYAN MÜTEAHHİT’E SUÇ DUYURUSU

180 BİN TL’Yİ ALIP TADİLAT YAPMAYAN MÜTEAHHİT’E SUÇ DUYURUSU

KARABÜK’ün Yenice ilçesinde İlker Karadöngel(42), 3 katlı evinin tadilatı için 180 bin TL ödediği müteahhit Şenol Y’nin çatı onarımına başladıktan sonra işi bırakıp gittiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Olay, Kalaycılar Mahallesi’nde meydana geldi. İlker Karadöngel, 3 katlı evinin tadilatı için 7 ay önce müteahhit Şenol Y. İle 270 bin TL karşılığında anlaştı. Karadöngel’in 180 bin TL ödediği müteahhit işe koyuldu. Karadöngel, çatı onarımına başlanıldıktan kısa bir süre sonra işin yapılmadığını görünce müteahhite ulaşmaya çalıştı. Karadöngel, çeşitli bahanelerle aylarca kendisini oyalayan müteahhit Şenol Y., hakkında dün savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İlker Karadöngel, 15 Ekim 2021 tarihinde sözleşmeli anlaşmaya vardığı Şenol Y’nin 15 Ocak 2022 tarihinde anahtar teslimi yapması gereken evin sadece çatısının bir kısmını yaparak bıraktığını belirterek, ’’Kendisiyle iletişime geçiyorum, her zaman yapacağım diyor ama herhangi bir işlem yapmıyor. Bizim anlaşma yaptığımız tarihte 10 TL’ye aldığım çimento şu anda 40 TL. Şimdi yaptırmaya kalksam 1 milyonun üzerinde fiyat biçtiler. O zaman 270 bin TL’ye anlaşmıştık” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: