11.AVRUPA İŞİTME ENGELLİLER VOLAYBOL ŞAMPİYONASI KARABÜK’TE

11.AVRUPA İŞİTME ENGELLİLER VOLAYBOL ŞAMPİYONASI KARABÜK’TE

KARABÜK’te 11 – 22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 11.Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’nın basın toplantısı gerçekleştirildi.

Soğuksu Kız Yurdu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanı Kerim Vural,  İtalya, Fransa, Polonya, Ukrayna, Bulgaristan ve Türkiye’den 11 takımın mücadele edeceği şampiyonaya tüm Karabük halkını davet etti.

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLMUŞ OLMAMIZ BİZİ BURADA BİRAZ DAHA GÜÇLÜ KILIYOR

İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde 24 tane spor branşının bulunduğuna dikkat çeken Vural, ’’Bu branşların içerisinde en etkili ve dünyada tanınmış olduğumuz branş voleybol branşı. Bir önceki olimpiyatların kadın erkek olimpiyat şampiyonu olmuş olmamız bizi burada tabii biraz daha güçlü kılıyor. Türkiye’nin kadın ve erkeklerde şampiyon olarak ayrılacağını umuyoruz’’ dedi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise Karabük’ün tarihinde ilk kez uluslararası bir salon organizasyona ev sahipliği yapacağını ve bu organizasyondan yüzlerinin akıyla çıkacaklarına inandıklarını belirtti.

Daha sonra takımların kalacağı bin kişi kapasiteli yurt gezildi. Vural, ’’Fransa’sından, İtalya’sından, Amerika Birleşik Devletleri’nde aldığımız standartların çok çok üstünde standart. Bu sporcuların hepsi oralarda kaldılar. Gittiğimiz yerlerin içerisinde çok iyi’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: