ZEKA OYUNLARI VE TASARIM BECERİSİ ATÖLYESİ AÇILDI

ZEKA OYUNLARI VE TASARIM BECERİSİ ATÖLYESİ AÇILDI

SAFRANBOLU’da Kirkille Ortaokulu’nda Zeka Oyunları ve Tasarım Becerisi Atölyesi yapılan törenle açıldı.

Açılış törenine Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Hayırsever Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı temsilcisi Feray Varol Özdeğirmenci, öğrenciler ve öğretmenler katılım sağladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “ Hayırsever Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı katkılarıyla Kirkille Ortaokulu’nda öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlayacak, öğrenirken eğlenecekleri bir atölye kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Bu bağlamda her daim öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak için birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalarımız ve istişarelerimiz devam ediyor.’’dedi.

Kaymakam Mehmet Türköz ise  “ Uzun bir aradan sonra öğrencilerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Onları özlemiştik. Okulların açılmasıyla birliktede onların eğitimlerine katkı sağlayacak projeleri bir bir okullarımıza kazandırmaya da devam ediyoruz. Bu bağlamda her zaman çocuklarımızın okumaları gerektiğini, okudukları anlayıp ifade etmeleri gerektiğini her gittiğimiz okulumuzda kendilerine söylüyoruz. Bir diğer husus da koronavirüs ile mücadelede öğrencilerimize aşının önemli olduğu noktasını hatırlatıyor evlerine gittiklerinde ailelerine bu önemli hususu kendilerinin de söylemesi gerektiğini söylüyoruz. Ben Kirkille Ortaokulumuza önemli bir atölyeyi kazandıran Hayırsever Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı’na katkılarından dolayı teşekkür ediyor, okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Türköz’ün konuşmalarının ardından kurdele kesim töreni ile atölye öğrencilerin eğitimlerine açıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: