YİYECEKLERİNE ORTAK OLAN TİLKİYLE ÖZÇEKİM YAPTILAR

YİYECEKLERİNE ORTAK OLAN TİLKİYLE ÖZÇEKİM YAPTILAR

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde ormanlık alanda piknik yapan 2 arkadaş, yanlarına gelen tilkiyle yiyeceklerini paylaşıp, özçekim yaptı. Karayoluna inen yavru karaca ise onu görüp yavaşlayan sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlçeye bağlı Sarıçiçek ormanlarında piknik yapan Ahmet Yanar ve Erdoğan Kovancı,  yanlarına gelen tilkiyi görünce şaşkınlık yaşadı. Arkadaşlar, yiyeceklerinden yemeye başlayan tilkiyi cep telefonlarının kameralarıyla görüntüledi. Ekmek yiyen tilkiyle özçekim yapan Kovancı, ’’Tilki kardeşimle beraber ekmek yiyoruz. Ne güzel değil mi? Gitme gel kardeşim. Bizden sana zarar gelmez.  Alıştı bize. Yaklaşık 45 dakikadır karnını doyuruyoruz.’’ dedi.

Tilki’yi cep telefonuyla kayda alan Ahmet Yanar ise,“ Candan davranırsan hayvanlar bile kaçmıyor. Sen yeter ki dost canlısı ol. Doğa zaten dost.’’ diye konuştu. Tilki karnını iyice doyurduktan sonra gecenin karanlığında gözlerden kaybolurken, arkadaşlar ise o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

KARABÜK – BARTIN KARA YOLUNDA KARACA GÖRÜNTÜLENDİ

Karabük – Bartın kara yolunda yavru karacayı görüp yavaşlayan otomobilin sürücüsü cep telefonunun kamerasıyla kayda girdi. Karaca, yol kenarında yürürken, karşı şeride geçti. Bu sırada gelen başka bir otomobilin çarpmasından son anda kurtulan karaca gecenin karanlığında gözlerden kayboldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: