YİNE YÜKSEK GERİLİM HATTI DİREĞİNE ÇIKTI

YİNE YÜKSEK GERİLİM HATTI DİREĞİNE ÇIKTI

KARABÜK’te dha önce şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp intihar girişiminde bulunduğu yüksek gerilim hattından itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirilen Yılmaz G., yine yüksek gerilim hattı direğine çıktı.

Merkeze bağlı Cumayanı köyünde yaşayan Yılmaz G., 2 hafta önce bir olaydan dolayı şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Yılmaz G’yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, itfaiyenin merdivenindeki sepetle yaklaştığı Yılmaz G’yi aşağıya inmesi için megafonla seslendi. Yılmaz G., yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrası itfaiye sepetinde indirildi. Bu sırada köylüler büyük alkış yaptı.
YİNE ÇIKTI
Yılmaz G., yine şikayet edildiğini öne sürüp dün aynı gerilim hattında intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuç verdi ve Yılmaz G., itfaiyenin merdiven sepetiyle aşağıya indirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: