YILLARCA VATANDAŞIMIZ UYUTULMUŞ, BİZ ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

YILLARCA VATANDAŞIMIZ UYUTULMUŞ, BİZ ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

YENİDEN Refah Partisi(YRP) Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, ‘’Yıllarca vatandaşımız uyutulmuş. Sadece makine gibi çalışan insan, insan gibi çalışan makine taklidi yapılmış. Biz buna karşıyız. Biz şehrimize sahip çıkacağız’’ dedi.

YRP il, ilçe belediye başkan adayları, belediye ve il genel meclisi üye adayları tanıtım toplantısı Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde yapıldı. YRP Genel Merkez Başkan Yardımcısı Nuri Özata’nın katıldığı toplantıda kürsüye çıkan İsmail Özer, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların en çok ‘Yolumuzda asfalt yok, çöpler zamanında açınmıyor, sokakta başıboş gezen köpeklerden dolayı çocuklarımızı güvenle okula gönderemiyoruz’ gibi şikayetlerle karşılaştığını söyledi. Özer, bu tür şikayetlerin YRP Belediyeciliğinde kısa sürede düzeltilebilecek şikayetler olduğunu belirterek,’’ Yıllarca vatandaşımız uyutulmuş. Sadece makine gibi çalışan insan, insan gibi çalışan makine taklidi yapılmış. Biz buna karşıyız. Biz şehrimize sahip çıkacağız. El ele vererek bu seçimlerden zaferle çıkıp şehrimize hizmet edeceğiz. Basit problemlerin hiçbirini konuşmayacağız.  Sizlere ‘asfalt yapacağız, çöplerinizi vaktinde toplayacağız, parklarınıza güvenlik kameraları takacağız ve daha güvenli olacak’ demekten utanıyorum. Bizim daha başka işler konuşmamız lazım. Yaşadığımız şehirde gençlerimizin önünü açmak yeni istihdam sahaları oluşturacağız. Yeni arazilerin altyapılarını tamamlayarak şehrimizdeki imalatçılarımız olmak üzere yatırımcıları davet ederek fabrikalar açmalarına vesile olacağız. Şehrimizin göç vermesinin önüne geçeceğiz’’ dedi.

Özer, Karabük’ün 2023 yılında en çok küçülen il olduğunu ifade ederek, ‘’Yüzde 22 geri gitmişiz. Buna dur diyeceğiz. 5 yılın sonunda konuşulacak olan şu; ‘Karabük’te ne oldu da ilçesinden iline en çok büyüyen, en çok istihdam üreten, vatandaşın yaşamaktan onur ve şeref duyduğu, en mutlu şehir oldu’ diye konuşulacak inşallah’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: