YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLDULAR

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLDULAR

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig takımlarından  Karabük Demir Kartal Gençlik Ve Spor Kulübü,  yaptığı 9 maçı kazanıp şampiyon olarak 1.Lig’e yükseldi.
Yalova’da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligden 1. Lige terfi müsabakalarında 9 da 9 yapan Karabük Demir Kartal Gençlik Ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız tarih yazarak namağlup olarak şampiyon oldu. Yalova 90.Yıl Spor Salonunda oynanan final maçında Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü, Amasya Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Kulubü’nü 84-49 yenerek ligini namağlup tamamladı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lige yükselme başarısı gösterdi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi’ni  yenilgisiz şampiyon tamamlayan Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını  Karabük Valisi Fuat Gürel ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk verdi.
‘HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER’
Vali Gürel ; “Karabük’ün böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Karabük’te sanayicimiz ve iş insanlarımızın, hayırsever vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyaç var. İnşallah sonrasında da Süper Lig’e yükselip orada kalıcı olacaklardır. Arkadaşlarımıza Karabük adına teşekkür ediyorum, hepimizin yüzünü güldürdüler, sevinçli bir günümüz. Kulübümüze ve Karabük’ümüze hayırlı olsun. ”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: