‘YENİ YATIRIMLARLA DAHA DA GÜZEL HALE GELECEK’

‘YENİ YATIRIMLARLA DAHA DA GÜZEL HALE GELECEK’

KARABÜK Valisi Fuat Gürel’’ Keltepe Kayak Merkezi’miz yapılacak yeni yatırımlarla daha güzel hale gelecek, pist sayımızı her geçen gün arttırıyoruz, güzelleştiriyoruz, inşallah konaklama kısmını da bu sene ve önümüzdeki sene içerisinde yapacağımız çalışmalarla tesisimize kazandıracağız.’’ dedi.

Vali Gürel, Keltepe Kayak Merkezi’nin Batı Karadeniz Bölgesi’nde adından söz ettiren güzel bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, ’’Son üç yıldır üzerinden yoğunlukla durduğumuz, yıllar itibariyle birçok insanın emeği olan, bundan sonra üzerine koyacağımız yatırımlarla da birçok insanın emek vereceği ilimizin ve bölgemizin cazibe merkezi. Karabük Kayak Merkezimiz yapılacak yeni yatırımlarla daha güzel hale gelecek, pist sayımızı her geçen gün arttırıyoruz, güzelleştiriyoruz, inşallah konaklama kısmını da bu sene ve önümüzdeki sene içerisinde yapacağımız çalışmalarla tesisimize kazandıracağız.’’ dedi.

“Kayak Keltepe Kayak Merkezinde Öğrenilir” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Vali Gürel,’’ Yolumuza devam edeceğiz.  Karabük, Bartın, Zonguldak illerimizdeki çocuklarımızı burada eğitime alarak kayak kültürünü, kayak alt yapısını öğrenmelerinde fayda var. Üç sene önce başladığımızda Karabük Kayak Merkezi’ne gelen vatandaşlarımızın yüzde 90’ının üzerinde sadece burayı görmeye geliyorlardı, şimdi yüzde 50’nin üzerinde vatandaşımız kayak yapıyor. İnşallah bundan sonra ki süreçte de güzel alt yapımız ile beraber sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: