BAĞLANTI ELEMANLARINDA YENİ SATIŞLAR GERÇEKLEŞTİRDİ

BAĞLANTI ELEMANLARINDA YENİ SATIŞLAR GERÇEKLEŞTİRDİ

KARDEMİR, Türk sanayisinin birçok koluna ürün tedarikinde bulunurken, bağlantı elemanları sektörüne yeni satışlar gerçekleştirdi.

Kardemir’den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: ’’Sanayi ürünleri ve makine sektörü gibi geniş alanların yanı sıra insanların yaşamlarında da geniş bir kullanım alanına sahip bağlantı elemanları sanayinin neredeyse kalbi konumundadır. Yaklaşık olarak 3500 farklı ürün çeşitliliğine sahip bağlantı elemanları sektörü, yaşamın her alanına değmektedir.

Raylı ulaşımlar, yapı sektörü ve otomotiv sanayi gibi birçok alana ürün tedarik eden şirketimiz, bağlantı elemanları sektörüne gerçekleştirmiş olduğu sevkiyatlar ile çeliğini birçok alana yaymış oldu. Geçmiş yatırımları ile bağlantılı olarak yeni ürün geliştirme çalışmalarına hız veren şirketimiz, sahip olduğu üretim gücü ve kapasitesi ile her geçen gün hedef pazarını genişletmektedir. Başta otomotiv, beyaz eşya, elektronik ve mobilya sektörünün birleştirici ürünleri vida, somun ve cıvata üreticileri ile girmiş odluğumuz iş birlikleri sayesinde, yurtiçi satışlarda elde ettiğimiz deneyimleri ihracat çalışmalarımıza da yansıtmayı hedefliyoruz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: