YAKALANACAĞINI ANLAYAN TÜP HIRSIZI BÖYLE KAÇTI

YAKALANACAĞINI ANLAYAN TÜP HIRSIZI BÖYLE KAÇTI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde piknik tüplerini çalan ve ertesi gün geldiği aynı iş yerindeki sanayi tüpünü otomobiline yüklemeye çalıştığı sırada fark edilip kovalanan hırsız, güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerince yakalanan hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerindeki tüpleri başka bir dükkana taşıyan Mustafa Tutmaz, büfeye gitti. Bu sırada tüplerin yanına yaklaşan otomobilin sağ kapısından inen bir kişi, 3 piknik tüpünü otomobiline koyup kaçarken, bir tüp ise yola düşerek yuvarlandı. Mustafa Tutmaz, piknik tüpünü yolda görünce durumdan şüphelenip saydığı tüplerin eksik olduğunu gördü. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığı gören Tutmaz, polise başvurdu. Polis, plakasını tespit ettiği otomobilin ve hırsızın peşine düşerken, hırsız ertesi gün aynı iş yerine gelip bu seferde gözüne kestirdiği sanayi tüpünü arka kapısını açtığı otomobiline yüklemeye çalıştı. Hırsızlığı fark eden Tutmaz’ın komşusu A.A., koşarak otomobilin ön kapısını tutup hırsızı yakalamaya istedi, ancak hırsız otomobiliyle bölgeden uzaklaştı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri hırsızlık olayının şüphelisini yakaladı. Hakkında birçok suç kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘NEREDE BİR KIRMIZI KARTAL GÖRSEM TÜPLERİMİ ÇALACAKLAR DİYE ŞÜPHELENİYORUM’

Mustafa Tutmaz, şöyle dedi: ‘’24 tane kamp tüpü vardı. Bir ara büfeye gidip geldim. Yerde bir tane küçük tüp görünce baktım ki 12 tane tüp eksik. Polis kameralardan şüphelileri tespit etti ki 2 saat öncesi yine çalmışlar. Kırmızı bir kartal bizim tüpleri almış. Ertesi günü yine aynı şahıs, yine aynı araç öğlen vakti yine tüp çalmaya gelmiş. Bu sefer sanayi tüpünü almaya gelince karşı komşum aracı yakalıyor ama kaçıyor. Öyle korktuk ki artık bedenimiz, tenimiz para etse bizi bile çalacaklar. Nerede bir kırımızı kartal görsem tüplerimi çalacaklar diye şüpheleniyorum. Psikolojim bozuldu.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: