VALİLİK BASIN MÜDÜRÜ YATMAZ’IN ACI GÜNÜ

VALİLİK BASIN MÜDÜRÜ YATMAZ’IN ACI GÜNÜ

KARABÜK Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz’ın kız kardeşi Feyza Yatmaz, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Bolu TEM yolu Dörtdivan mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ankara yönüne giden Feyza Yatmaz, idaresindeki 78 BU 547 plakalı otomobil ile Berken Yılmaz idaresindeki 06 JSS 59 plakalı otomobil, sürücülerinin yoldaki lastiğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada kontrolden çıktı. Takla atan otomobilin sürücüsü Feyza Yatmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bariyerlere çarparak durabilen otomobilin sürücüsü Berke Yılmaz, ise yaralandı. Feyza Yatmaz’ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Gerede Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Berken Yılmaz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından aynı hastanede tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Karabük Valisi Fuat Gürel, başsağlığı mesajı yayımladı. Vali Gürel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Bilal Yatmaz’ın kıymetli kız kardeşi Feyza Yatmaz’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhume Feyza Yatmaz’a Allah’tan rahmet, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Bilal Yatmaz, başta olmak üzere kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı dilerim.” dedi.

Bizlerde Medya Karabük olarak hakkın rahmetine kavuşan merhumeye yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Bilal Yatmaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

”Kaybettim…

Kardeşimi, civazımı kaybettim. Cenazesi 24.09 Perşembe günü ikindi namazına müteakip Köprübaşı Camiinden kılındıktan sonra Beşbinevler Mezarlığı’nda defnedilecektir. Dualarınıza ihtiyacımız var.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: