VALİ YAVUZ TATİLCİLERİ UYARDI, ÇOCUKLARINA KIRMIZI DÜDÜK VERDİ

VALİ YAVUZ TATİLCİLERİ UYARDI, ÇOCUKLARINA KIRMIZI DÜDÜK VERDİ

KARABÜK Valisi Mustafa Yavuz, kentin girişinde polis ekiplerinin drone ile trafik denetimine katılarak sürücülere, daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunup, çocuklarına da kırmızı düdük hediye etti.

Vali Yavuz, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin D-755 karayolunda drone ile yaptığı trafik denetimine katıldı. Vali Yavuz, ekiplerce durdurulan sürücülere uymaları gereken trafik kurallarını hatırlattı. Vali Yavuz, sürücü ve yolculara trafik kuralları hakkında tanıtıcı broşür dağıtıp bayramlarını kutlarken, çocuklarına da kırmızı düdük hediye etti.

Vali Yavuz yaptığı açıklamada, ’’Yola çıkan vatandaşlarımızı sevdikleri sağlıkla, huzurla bekliyorlar. Vatandaşlarımızın bu kavuşmaya ve mutluluğa engel olacak bir kazaya sebebiyet vermemeleri adına trafik kurallarına uymalarını bekliyoruz. Gerek gidişlerde gerekse bayram dönüşünde yine huzurla, güvenle, sağlıkla vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere varmaları için her türlü tedbiri aldık, almaya da devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: