VALİ GÜREL EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNİ ANLATTI

VALİ GÜREL EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNİ ANLATTI

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, kentin girişinde polis ekiplerince “Bu yolda sana çok güveniyoruz” sloganı ile yapılan trafik denetimine katılarak emniyet kemerinin önemini anlattı.

Vali Gürel beraberinde İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş ile birlikte Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Polisin uyarısı sonrası genç bir yolcu emniyet kemerini taktı. Vali Gürel, ’’Kemerler önemlidir, hayat kurtarıyor, bunu biliyoruz. Onun için yola çıkar çıkmaz, adımımız atar atmaz kemerimizi bağlıyoruz. Bu senenin sloganı ‘Bu yolda size güveniyoruz’. Hem kendinizi hem de ailenizi sağ salim ulaştırmak için direksiyondasınız. Kurallara uyalım’’ dedi. Vali Gürel, ekiplerce durdurulan sürücülere uymaları gereken trafik kurallarını hatırlatıp lokum ikram etti ve bayramlarını kutladı. Gürel, araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük hediye edip anne ve babalarının yaptıkları kural ihlallerini gördüklerinde düdük çalarak ikaz etmelerini istedi.

Vali Gürel gazetecilere yaptığı açıklamada ise, şöyle dedi: ’’Bugüne kadar çok sıkıntılı bir sürecimiz olmadı. Bayram sonuna kadar Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, kaymakamlarımız, bizler bütün arkadaşlarımız görevi başında. 627 jandarma, 940 emniyet personelimiz var. Bunların tamamı bayram bitene kadar görevi başındalar. Yeter ki vatandaşımız sağ salim, huzurlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşsınlar.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: