VALİ GÜREL KEMER TAKMAYAN YOLCULARI UYARDI

VALİ GÜREL KEMER TAKMAYAN YOLCULARI UYARDI

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, kentin girişinde polis ekiplerinin drone ile trafik denetimine katılarak, emniyet kemeri takmayan yolcuları uyardı.

Karabük Valisi Fuat Gürel, İçişleri Bakanlığınca ‘Bayramınız kemerli olsun’ sloganıyla ülke genelinde eş zamanlı başlatılan etkinlik kapsamında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin D-755 Karayolu’nda drone ile yaptığı trafik denetimine katıldı. Vali Gürel, ekiplerce durdurulan sürücülere uymaları gereken trafik kurallarını hatırlattı. Gürel, kendisini görünce emniyet kemeri takmaya başlayan yolcuya, ’’Bizi görünce değil de araca binince tak. Dikkatli olmamız lazım. Emniyet kemeri hayat kurtarıyor. Trafik kurallarına uyalım.’’ dedi. Vali Gürel daha sonra yolcu otobüsünde kendisini tanıttıktan sonra, ’’Sağlıklı ve güvenli bir yolculuk yapmanız için otobüsü durdurmuş bulunuyoruz. Bugün Türkiye’de aynı anda denetimler yapılmakta. Bayram süresince de yapılmaya devam edilecek.  Sloganımız ‘Bayramınız kemerli olsun’ Ama görüyorum ki kemer takan hiç kimse yok. Allah korusun kaza olmasını istemeyiz ama tedbirinizi almanız lazım. Yolcu olarak kemer hassasiyetini gösterirseniz kendinizi korumuş olursunuz. Bayramınızı tebrik ediyoruz ama kemerinizi de takmanızı rica ediyoruz. Bizim için takmıyorsunuz, kendiniz için takıyorsunuz. ’’diye konuştu.

´YETER Kİ VATANDAŞIMIZ GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE SEVDİKLERİNE ULAŞSINLAR´
Vali Gürel gazetecilere yaptığı açıklamada ise, şöyle dedi: ’’Yeter ki vatandaşımız güvenli bir şekilde sevdiklerine ulaşsınlar. Bayramı bayram tadında kutlasınlar. Acıyla karşılaşmasınlar. Bu manada elimizden gelen bütün gayreti, bütün takibi arkadaşlarımızla beraber yapmış olacağız.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: