VALİ AKTAŞ, ESNAF DUASINA KATILDI

VALİ AKTAŞ, ESNAF DUASINA KATILDI

KARABÜK Valisi Mehmet Aktaş, 18 yıldır pazartesi günleri iş yerlerini açmadan önce topluca dua eden sanayi esnafıyla birlikte dua etti.

Sanayi esnafının bereketli ve kazançlı bir hafta geçirmek için her pazartesi sabahı topluca yaptığı dua törenine Vali Aktaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Daire müdürleri ve sanayi sitesi esnafı katıldı. Vali Aktaş, dua geleneğini uzun yıllardır sürdüren esnaflara teşekkür ederek şöyle dedi:2

“Bu tür gelenekler ve uygulamalar bizi dimdik ayakta tutan uygulamalardır. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılan geleneklerdir. Çok iyi düşünülmüş, aslında tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir uygulama. Ayrıca Muharrem ayı dolayısıyla aşure geleneğini de icra edeceğimiz bir hafta. Arkadaşlarımız pazartesi duası ile aşure gününü birleştirmişler. Muharrem ayının hepimize mübarek olmasını ve tüm esnaflarımıza hayırlı, bol ve helal kazançlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yapılan duanın ardından sanayi esnafı, Vali Aktaş ve beraberindekilere aşure ikram etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: