ÜZERİMİZE CİDDİ BİR YÜK ALDIK, İLİKLERİMİZE KADAR HİSSEDİYORUZ

ÜZERİMİZE CİDDİ BİR YÜK ALDIK, İLİKLERİMİZE KADAR HİSSEDİYORUZ

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, ‘’Aslında biz üzerimize ciddi bir yük aldık. Bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu yükü kaldırma anlamında başkanlarımızla beraber, teşkilatımızla beraber ciddi bir gayret sarf ediyoruz’’ dedi.

Şahin, partisinin Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında şöyle konuştu: ‘’Birliğimiz, beraberliğimiz ve ortaya koyduğumuz üstün gayret bize neticeyi getirdi. Aslında biz üzerimize ciddi bir yük aldık. Bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu yükü kaldırma anlamında başkanlarımızla beraber, teşkilatımızla beraber ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Hepiniz takip ediyorsunuzdur. Belediye başkanlarımız maşallah belediye hizmetlerinin yerine getirilmesi anlamında çok üstün gayret sarf ediyorlar. Biz de elimizden geldiğince onlara destek vermeye, omuz vermeye çalışıyoruz.”

Ülkenin ekonomik durumundan bahseden ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ekonomi yönetimlerinin üstün bir gayret sarf ettiğini ve bunun sonucunda  iyileşmelerin yaşandığını aktaran Şahin, bu durumdan belediyelerinde payını alacağını ve daha çok hizmet etme imkanı yakalayacağını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: