UYUŞTURUCUDAN 4 GÖZALTI

UYUŞTURUCUDAN 4 GÖZALTI

KARABÜK’te  Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, kullanmak, ticaretini yapma ve sağlama suçlarından aranması bulunan birisi yabancı uyruklu toplam 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı’nca uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretiyle kullanımının önlenmesi ve narkotik suçlarından aranan kişilerin yakalanması için ‘Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması’ Karabük’te de yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama yapıldı.  Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, kullanmak, ticaretini yapma ve sağlama suçlarından aranması bulunan birisi yabancı uyruklu toplam 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar neticesinde ise 3 adet sigara sarma makinası, 3.500 adet doldurulmuş sigara, 23.400 adet farklı markalarda boş makaron ve 23 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli B.Ü.,  hakkında 5607 SKM suçundan işlem tesis edildi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: