UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA

KARABÜK’te jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul’dan kente uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Uyuşturucunun bulunduğu ihbarı yapılan araç D -755 kara yolu Cumayanı Sanayi Sitesi mevkiinde durduruldu. Yapılan aramada 521 gram metamfetamin, 27 gram kubar esrar, 37 gram tütün karışımlı uyuşturucu madde, 5 bong, 1 hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobildekiler S.A(34) ve S.A(33) gözaltına alındı.

Safranbolu ilçesi Barış Mahallesi’nde uyuşturucu madde temin ettikleri bilgisi alınan ve 7 ayrı suçtan aranan M.N.Y(44) ile A.Y.K’nın(19) bulundukları ikamette ve üzerlerinde yapılan aramada 9.6 gram kubar esrar ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Merkeze bağlı Bulak köyü mezarlık mevkiinde durdurulan araçta ve şüpheliler A.A.T (22) ve H.D’nin (21) üzerlerinde yapılan aramalarda 1007 adet ectasy ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden M.N.Y,  A.A.T ve H.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: