ÜNİVERSİTEYE İLK ADIM KBÜ’DEN BAŞLADI

ÜNİVERSİTEYE İLK ADIM KBÜ’DEN BAŞLADI

KARABÜK’te ortaöğretim kurumlarında eğitim gören üniversite adayI öğrencilerin eğitim hayatlarında üniversite ve meslek seçimlerine yardımcı olmak amacıyla Karabük Üniversitesi (KBÜ) tanıtım etkinliği düzenlendi.

Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından “Üniversiteye İlk Adım” sloganıyla düzenlenen etkinlikte 12. sınıf öğrencilerinin eğitim hayatlarında doğru tercih yapmalarını sağlamak amaçlanıyor. Bununla beraber öğrencilere yol göstermek, motivasyonlarını artırmak ve okumak istedikleri bölümler hakkında detaylı bilgi vermekte hedefler arasında.

Karabük üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda başlayan üniversite tanıtım programının ilk gününde fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarının ilgili akademik personelleri yerlerini aldılar ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Öğrenciler Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fuayene alanında kurulan akademik birimlerin ve kulüplerin tanıtıldığı stantları ziyaret ederek detaylı bilgiler aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: