‘TURİSTE HASRET BİR DÖNEM GEÇİRDİK’

‘TURİSTE HASRET BİR DÖNEM GEÇİRDİK’

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, ’’Bütün turizm sektöründeki kentler gibi bizde maalesef turiste hasret bir dönem geçirdik. Yeni dönemde inşallah turistleri Safranbolu’ya bekliyoruz.’’ dedi.

Başkan Köse, yeni dönem beklentileriyle ilgili açıklamada bulundu. Başkan Köse, turizmden beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirterek, ’’Çünkü bir seneyi kayıp olarak geçirdik. Bütün turizm sektöründeki kentler gibi bizde maalesef turiste hasret bir dönem geçirdik. Yeni dönemde inşallah turistleri Safranbolu’ya bekliyoruz. Bununla ilgili olarak da belediye ve sivil toplum örgütleriyle birlikte Safranbolu turizminin gelişmesi, daha fazla kitleye ulaşması için neler yapabilirizin çalışmalarını yapıyoruz. Bu noktada Safranbolu’da aktif olarak çalışmaya başlayan Safranbolu Turizmciler Derneği ile birlikte bizim gibi, bize benzeyen kentlere ziyaretler yaparak benzer sorunlara nasıl çözümler bulunmuş, burada etkinlik olarak farklı neler yapılabilir diye çalışmalar yapmaya başladık. Aynı zamanda tanıtıma katkıda bulunacağını düşündüğümüz Türkiye’de turizm konusunda uzman, adını duyurmuş kişilerle iletişime geçerek onları burada ağırlamayı planlıyoruz.’’ Dedi.

‘ÜCRETSİZ KONAKLAMA İMKANI SAĞLANACAK’

9-10 Haziran’da Saffet Emre Tonguç ve Serdar Büyükkoyuncu Safranbolu’ya geleceğini ve ‘Yereli takip et’ diye sosyal medyada, Ece Basmacı’nın öncülüğünde ağırlayacaklarını ifade eden başkan Köse,’’ Onun çok büyük tanıtıma katkıda bulunacağını düşüyoruz. Safranbolu’nun bir noktasında İnstagram fotoğraf çekim noktası belirledik. Bununla ilgili bir kampanya başlatılacak. O noktada fotoğraflarını çekip bizim belirlediğimiz hashtag ile paylaşım yapanlara Safranbolu’da ücretsiz bir konaklama imkanı sağlanacak. Burada hizmetin kalitesi ve alım gücü yüksek turistin gelmesi birbirini besleyen şeyler. Biz burada esnafın daha iyi daha kaliteli hizmet sunarak gelirini ile yükseltmesini istiyoruz. Amacımız Safranbolu’da nitelikli turist dikkatini çekmeye çalışmak. Bu konuda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz.’’ Diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: