TSO NE İŞ YAPAR?

TSO NE İŞ YAPAR?

KARABÜK Ticaret ve Sanayi Odası(KTSO) Başkanı Fatih Çapraz, ‘Ticaret ve Sanayi Odası ne iş yapar’ algısını kırmak için yola çıktıklarını belirterek, ’’Eğer her kesin desteğini alırsa çok iş yapar, sorunları çözer’’ dedi.

Başkan Çapraz ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenleyerek göreve gelişlerinin 1 yılını değerlendirdi. Başkan Çapraz, ‘Ticaret ve Sanayi Odası ne iş yapar’ algısını kırmak için yola çıktıklarını belirterek, ’’Eğer her kesin desteğini alırsa çok iş yapar, sorunları çözer. Bizler kavga makamı değiliz. Bizim siyasetimiz Karabük’ün siyaseti. A partisi, B partisi değil. Bizim amacımız Karabük’ün ekonomisini geliştirmek, katkı sunmak ve üyelerimizin sorunlarıyla ilgilenmek, çözüm üretmek’’ dedi.

SIFIR EMİSYONA ULAŞAMAYAN FİRMALAR İHRACAT YAPAMAYACAK

Başkan Çapraz, önümüzdeki günlerde ’Yeşil dönüşüm’ sürecine dikkat çekerek, ’’Bununla ilgili AB tarafından bir takvim belirlendi. Tüm devletler ‘Yeşil dönüşüm’e çok fazla önem veriyorlar. Sıfır emisyona ulaşamayan firmalar ihracat yapamayacak. Yapmak isteyenler ekstra vergi ödemek zorunda kalacaklar. Hal böyle olunca tabii rekabet edemeyecekler. Artık birçok firma güneş enerjisi yatırımlarına önem vermeye başladı’’ şeklinde konuştu.

BİZ ARTIK 50 YILLIK HAYALİMİZİN GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ

Başkan Çapraz, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Filyos Limanı’nın kendileri için olmazsa olmazı olduğunu ifade ederek, ’’50 yıldır beklediğimiz bir projeydi. Şimdi orada bir liman var ama biz etkin bir şekilde kullanamıyoruz. Ben inanıyorum ki yakın bir zamanda bizlere, sanayicilere, ihracatçılara kullandırılacak ve çok büyük bir katkı sağlayacak. Siparişlerimizin, ihracatımızın artacağına ve büyüyeceğine inanıyorum’’ diye konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: