TÖRENLE TEMELLERİ ATILDI

TÖRENLE TEMELLERİ ATILDI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde bulunan 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında, 550 kişi kapasiteli Cami’nin temeli törenle atıldı.

Diyanet Vakfı tarafından Safranbolu’nun tarihi dokusuna uygun olarak 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında 360 m2 alan üzerine yaptırılacak olan 550 kişilik caminin temeli törenle atıldı. Karabük Valisi Fuat Gürel, ’’Camii bizim inancımızın gereğidir, tüm yeryüzü bir mescittir, yine de kapalı bir mekanda ibadet etmek adına camiler yapılır. Burası aynı zamanda bir eğitim yuvasıdır burada eğitimlerini devam eden arkadaşlarımız ibadet ihtiyaçlarını giderecekler, Diyanet İşleri Başkanlığımızın da bu işi üstlenmesi ile inşallah kısa bir süre içerisinde ibadete açacağız. Emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere komutanımıza, müftümüze, müteahhidinden, işçisine emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 125. Safranbolu Eğitim Alayı içerisinde yapılan bu güzel eseri inşallah kısa sürede kazanmış olacağız, hayırlı ve uğurlu olsun. ”dedi.

Kur’an-ı Kerim okundu,  dua edildi. Vali Gürel ve protokol üyeleri tarafından butona basılarak cami temeline ilk harç döküldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: