TEKSTİL İŞÇİSİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

TEKSTİL İŞÇİSİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

KARABÜK’te, çalıştığı fabrikanın çatısından düşerek yaralanan ve 5 ay süren tedaviyle yürüyebilen tekstil işçisi Murat Yıldız(42), başlattığı ‘‘Sıfır atık, sıfır engelli’ projesiyle 6 muhtarlığa tekerlekli sandalye teslim etti. Yıldız,’’ ’’Her mahalle muhtarlığına bir sandalye bırakıyoruz. Mahallede oturan engelliler mutlu olacak.’’ dedi.

2001 yılında Tekirdağ’da çalıştığı fabrikanın çatısından düşerek yaralandıktan sonra 5 ay süren tedaviyle yürüyebilen, kazadan sonra konuşma zorluğu çekmeye başlayan tekstil işçisi Murat Yıldız, başlattığı ‘Sıfır atık, sıfır engelli’ projesiyle mahallelerin değişik noktalarına astığı bidonlarda ve muhtarlıktaki kutuda biriken mavi kapaklarla 6 tekerlekli sandalye aldı. Yıldız, tekerlekli sandalyeleri Aydınlıkevler, Öğlebeli, Fevzi Çakmak, Namık Kemal, Bayır ve Yeni Mahalle muhtarlarına teslim etti. İhtiyacı olanlar, tekerlekli sandalyeleri kullandıktan sonra aldıkları muhtarlıklara geri bırakacaklar. 9 yılda 230 engelliyi tekerlekli sandalye sahibi yapan Murat Yıldız, projeyle ilgili olarak şunları söyledi:’’Her mahalle muhtarlığına bir sandalye bırakıyoruz. Mahallede oturan engelliler mutlu olacak. Evlerinde biriken kapakları da kutuya atarak daha çok engelliye tekerlekli sandalye alacağız. İnşallah hayırlısı olur. Herkesten desteklerini bekliyorum.’’
Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Akyol ise,’’Murat kardeşimiz çok güzel bir kampanya başlattı. Mahallemizde ihtiyacı olan vatandaşlarımız muhtarlığımızdan sandalyeyi alıp işini bitirdikten sonra geri getirecek. Bu çok güzel bir hizmettir. Evlerimizde plastik kapakları biriktirelim. Muhtarlığa ya da Murat kardeşimize verebilirler. Bu güzel kampanyaya bu şekilde destek verebiliriz. Her birimiz birer engelli adayıyız. Yarın bizimde engeli olma ihtimalimiz var. Bu sandalyeye bizde ihtiyaç duyabiliriz. Bu kampanyaya canıgönülden destek verelim.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: