‘TEKERİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ ÜZERİMİZE GELMEKTEDİR’

‘TEKERİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ ÜZERİMİZE GELMEKTEDİR’

ÖZÇELİK-İş Sendikası Genel Başkanlığına yeniden seçilen Yunus Değirmenci,’’ Emekçiler olarak, yaşadığımız sıkıntılar ortadadır. Gıda, akaryakıt, doğalgaz ve elektrik gibi tüm mal ve hizmetlere yapılan aşırı zamlar, üstü örtülemeyecek kadar gerçektir. Enflasyon, tekeri patlamış kamyon gibi üzerimize gelmektedir.’’ dedi.

 

Özçelik İş Sendikası’nın 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda mevcut Genel Başkan Yunus Değirmenci, rakibi Recep Akyel’i geride bırakarak, güven tazeledi.

‘SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’

Başkan Değirmenci, Son bir yıldır ‘biz kazanacağız’ diyenler gibi demeyeceklerini belirterek,’’ Bizler diyoruz ki, Özçelik-İş kazandı, Hak-İş kazandı. Türkiye kazandı diyeceğiz. Bu heyecanınızla ve yaptığınız bu tercihle bizlere öyle bir sorumluluk yüklediniz ki, Özçelik-İş’i 50 binlere, 100 binlere çıkarmak için canla başla çalışacağız. Sizlere mahcup olmamak, sizlere layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Verdiğiniz bu destek, sizlere hizmet olarak dönecek, ücret olarak dönecektir.” dedi.

‘DÜN DÜNDE KALDI’

Kimseye küsmediklerini kızmadıklarını ifade eden başkan Değirmenci,’’ Dün dünde kaldı, yarın Ya Allah bismillah diyerek göreve başlayacağız. Bizlere bu sendikayı emanet eden emekçilere, büyüklerimize, Hak-İş’e ve Genel Başkanına karşı sorumluklarımız var. İnşallah sendikamızı ve Hak-İş’i büyüteceğiz. Ülkemize ve emekçilere hizmet edeceğiz. Sizlerin destekleriyle Özçelik-İş’i daha ilerilere taşıyacağız Burada olmayan şubelerimiz, temsilcilerimiz, delegelerimiz de bizim kardeşlerimizdir. Dün dünde kaldı. Onlara da selam olsun.” diye konuştu.

‘ENFLASYON, TEKERİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ ÜZERİMİZE GELMEKTEDİR’

Emekçiler olarak, yaşadıkları sıkıntılara değinen başkan Değirmenci şunları söyledi:’’ Akaryakıt, doğalgaz ve elektrik gibi tüm mal ve hizmetlere yapılan aşırı zamlar, üstü örtülemeyecek kadar gerçektir. Enflasyon, tekeri patlamış kamyon gibi üzerimize gelmektedir. İşverenlere buradan sesleniyorum; Gün, sizi bugünlere getiren emekçiye, sahip çıkma günüdür. Gün, size para kazandıran, fabrikalarınızı alın teriyle ayakta tutan emekçinin hakkını, verme günüdür. Gün, sadece ailesinin rızkını kazanma derdinde olan emekçilerin ve yavrularının yüzünü güldürme günüdür. Gün, girdiğimiz hayat pahalılığı çıkmazında, emekçinin elinden tutma günüdür. Gün, ay sonunu düşünmekten, ailesine bir tebessüm bile edemeyen emekçinin, hakkını verme günüdür. Bize lütuf sunmanızı beklemiyoruz. Biz hakkımızı almaktan, asla vazgeçmeyeceğiz. Emek davamızı, ekmek kavgamızı, ucu nereye dokunursa dokunsun, asla yere düşürmeyeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: