TEDAVİSİNİN YAPILDIĞI MÜDÜRLÜĞÜN BAHÇESİNDEN AYRILMADI

TEDAVİSİNİN YAPILDIĞI MÜDÜRLÜĞÜN BAHÇESİNDEN AYRILMADI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde köpeklerin saldırısı sonucu kanadından yaralanan leylek, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde tedavisi yapıldı. Büyük sevgi gösterilen leylek, müdürlüğün bahçesinden ayrılmıyor.

Kent merkezine yakın kırsal alanda dün köpeklerin saldırısı sonucu sol kanadından yaralanan leylek, vatandaşlar tarafından uçamaz halde bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne getirilen yaralı leylek, veteriner hekim tarafından tedaviye alındı. Tedavi süresince geçen zamanda leylek, kendisiyle ilgilenen suyunu ve yiyeceğini veren çalışanlarla bağ kurdu. Tedavisinin sonunda müdürlüğün bahçesine uçması için bırakılan leylek, bahçeden ayrılmadı. Bunun üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Akgül, “Bu sabah vatandaşımız kurumumuzun bahçesine leyleği getirerek köpek saldırdığını söyledi. Kanadında bir yara vardı. İlk müdahaleyi bizim veteriner arkadaşlarımız yaptı.  Doğa Koruma Müdürlüğü ekiplerine haber verdik. Bahçemizden ayrılmıyor, bizde su ve yiyecek verdik. O da alınmayı bekliyor’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: