TCDD TAŞIMACILIKTAN KARDEMİR’E ZİYARET

TCDD TAŞIMACILIKTAN KARDEMİR’E ZİYARET

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Kamuran Yazıcı, yönetim kadrosuyla birlikte Kardemir’i ziyaret etti. Yazıcı, milli ürün çalışmalarını desteklediklerini söyledi.

Normalleşme sürenin başlamasıyla birlikte, Kardemir’e uzun bir aradan sonra ilk ziyaret gerçekleşti. Ülkenin en önemli kurumlarından biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bağlı ortaklıklarından TCDD Taşımacılık A.Ş., yönetim kadrosuyla Kardemir’i gezdi.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Kamuran Yazıcı ve beraberindeki çok sayıda yöneticinin yer aldığı ziyarette, Kardemir’in yerli ve milli çelik üretim politikasını ve ithalata karşı verdiği mücadele anlatıldı. Kardemir’in demiryolu sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak adına üretmekte olduğu ray ve demiryolu tekerleğine değinildi. Kamuran Yazıcı da, Kardemir’in milli ürün çalışmalarını desteklediklerini söyledi.

Kardemir’in TCDD’nin ihtiyaçlarına karşılık ürettiği ürünlerin yanı sıra, Kardemir’in olmazsa olması hammadde lojistiği konusunda da taraflar ortak hareketle sevkiyatların daha düzenli ve daha sık nasıl olabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Her iki taraf için de olumlu geçen ziyarette, iş birliklerinin sürdürüleceğine ve ülkenin kalkınmasına değer katan bu iki güzide kuruluşun ortak çalışmalarının devam edeceğine vurgu yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: