TAŞKINLIĞA, KANUNLARA AYKIRI İŞLERE MÜSADE ETMEYECEĞİZ

TAŞKINLIĞA, KANUNLARA AYKIRI İŞLERE MÜSADE ETMEYECEĞİZ

SAFRANBOLU Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda,’’ Seçimleri huzurlu ve düzenli bir şekilde gerçekleşebilmesi için tüm tedbirler alınacak. Kimden kaynaklanırsa kaynaklansın, hiçbir zaman taşkınlığa, kanunlara aykırı işlere müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Ürkmezer, Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.  Ürkmezer,’’31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize, bölgemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bununla birlikte seçimleri huzurlu ve düzenli bir şekilde gerçekleşebilmesi için tüm tedbirler alınacak. Kimden kaynaklanırsa kaynaklansın hiçbir zaman taşkınlığa, kanunlara aykırı işlere müsaade etmeyeceğiz.’’

4025 KİŞİYE 5 MİLYON 676 BİN 880 TL SOSYAL YARDIMDA BULUNULDU

Ürkmezer, sosyal yardımlara değinerek,’’ 2018 yılında öğrenci taşıma, şartlı eğitim yardımı, şartlı sağlık yardımı, aile yardımı, şartlı gebelik yardımı, gıda yardımı kömür yardımı, muhtaç asker ailesi yardımı, engelli yakını aylığı, şartlı bağışlar, engelli aylığı, yaşlı aylığı, kira yardımı, hastane yardımı gibi daha pek çok konuda 4025 kişiye 2018 yılı içerisinde 5.676. 880 TL sosyal yardımda bulunuldu. Hepimiz bir koltuk işgal ediyoruz. Bu koltukların diyeti çok yüksek.  Devletimiz bizlere imkân veriyor. Sizler bizlere geldiğinizde şu vatandaş aç dediğinizde bizlerin yardım etmeme ihtimalimiz var mı? Yok. Dolayısı ile sizler mahallelerinizde ben ilçemde bir vatandaş yatağa aç giriyorsa biz bunun hesabını vereceğiz. Yani çok çalışmamız gerekmekte. Devletimizin buna imkânı var, ev yapıyoruz, aş evi yapıyoruz, yurt yapıyoruz, engelli arabası alıyoruz, hastalık yardımı yapıyoruz. Bu nedenle bizler sorumluyuz ”diye konuştu.

Toplantıya ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Burak Ören, İl Genel meclisi üyesi Ahmet Cengiz, Kurum Müdürleri de katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: