STSO, TOBB MALİ GENEL KURULU’NA KATILDI

STSO, TOBB MALİ GENEL KURULU’NA KATILDI

SAFRANBOLU Ticaret ve Sanayi Odası STSO) Başkanı Erol Altuntepe, Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Genel Sekreter Ömer Tüfekçi, TOBB’nin 80.Mali Genel Kurulu’na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile gerçekleşen toplantıyı değerlendiren  Başkan Altuntepe,’’ iş dünyası olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılan 80. Mali Genel Kurulu çeşitli etkinliklerle şölen havasında gerçekleşti.  Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu. Daha sonra TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ömer Tüfekçi’ye 20 yıllık hizmet şeref belgesini verdi. Hizmet şeref belgesi töreninden sonra ise ATO Congresium’da akşam yemeği programı düzenlendi. Programın son günü 80. Mali Genel Kurul yapıldı. Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu ve Basın ve Yayın Komisyonu sunuşları gerçekleştirildi.

Genel Kurul’u değerlendiren STSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe; ‘’Seçimleri geride bıraktık ve önümüzde 4 yıl seçimsiz bir süreç var. Bu 4 yıl en iyi şekilde değerlendirerek ekonomideki sorunların çözülmesi ve yapısal reform ateşinin yeniden canlanması için önemli bir fırsat. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıkoğlu liderliğinde iş dünyası olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ise “Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile Cumhurbaşkanımız sektörün sorunlarını, enflasyonun getirdiği sıkıntıları teker teker paylaştı. Bizlerde iş dünyasının temsilcileri olarak bu süreçte elimizden geldiğince ülkemize faydalı işler yapmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: