SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

KARABÜK Valiliği,   bugün akşam saatlerinden itibaren kentin soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesinin beklendiğini duyurup vatandaşları uyardı.

Karabük Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, kentin bugün akşam saatlerinden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesinin beklendiğini duyurdu. Açıklamada şöyle denildi: ’’Ülkemizin bu gece saatlerinden itibaren, kuzeybatı kesimlerden başlayarak soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.  Beklenen yağışların; Perşembe (08.04.2021) günü ilimizin kuzeybatı kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde, Cuma (09.04.2021) ve Cumartesi (10.04.2021) gününden itibaren ilimizin iç kesimlerinin kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgarın; Cuma ve Cumartesi günleri ilimizde kuvvetli rüzgar (30-50 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının; Cuma (09.04.2021) gününden itibaren, ilimizde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Soğuk ve yağışlı havanın sebep olabileceği yer yer kuvvetli sağanak ve kar yağışları, buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: