‘SENİNLEYİZ KUDÜS’ MİTİNGİ PAZAR GÜNÜ

‘SENİNLEYİZ KUDÜS’ MİTİNGİ PAZAR GÜNÜ

Yeniden Refah Partisi, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Sakarya Kent Meydanı’nda Filistin ve Kudüs’e destek için “Seninleyiz Kudüs” mitingi düzenleyecek. Düzenlenecek olan  Tarihi “Seninleyiz Kudüs”mitingine Karabük’ten katılmak isteyen vatandaşlar için Yeniden Refah Partisi Karabük il ve ilçe teşkilatları tarafından otobüs kaldırılacak.

Başta Erbakan Vakfı, IHH ve Ümmet Vakfı olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşunun destek vereceği mitinge Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve Filistin davasına gönül vermiş birçok önemli ismin katılacağı belirtildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da katılımı ile düzenlenecek olan mitingin hassasiyeti ve içeriği ile ilgili Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı yazılı açıklamada bulundu.

Bostancı’nın Yaptığı açıklama şu şekilde;

 MİTİNGTE SADECE FİLİSTİN BAYRAKLARI OLACAK

Bostancı; ‘Seninleyiz Kudüs’ ana temasında gerçekleştirilecek mitingde Parti bayraklarının kullanılmayacağı ve sadece Filistin bayraklarının alanı süsleyeceği belirtti.

‘AZİZ MİLLETİMİZİ SAKARYA KENT MEYDANINA BEKLİYORUZ’

Bostancı ; “Yeniden Refah Partisi Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey mitinge ilişkin yaptığı açıklamada; ‘Trump ve Netanyahu tarafından açıklanan sözde “Yüzyılın Planı”, Milli Görüş’ün haklılığını, ferasetini bir kez daha göstermiştir. Biz Milli Görüş olarak 50 yıldan beri; ABD’nin arkasındaki görünmez gücün Siyonizm olduğunu, ABD’de Siyonizm’in onayı olmadan ‘başkan adayı’ olmanın mümkün olmadığını ifade ediyoruz. Ayrıca 50 yıldan beri Dünya Siyonizmi’nin ve Siyonist İsrail Devleti’nin amaçlarını ve hedeflerini tek tek açıklayarak tüm insanlığa en önemli uyarı vazifesini yapıyoruz.’ Bizlerde Yeniden Refah Partisi Karabük il teşkilatı olarak tüm Karabük halkımızı 9 Şubat’ta, Sakarya Kent Meydanı’na bekliyoruz. Tarihi “Seninleyiz Kudüs” mitingine katılmak için, 9 Şubat Pazar günü saat 9’da il ve ilçelerimizden otobüs kaldıracağız. Mitinge katılmak isteyen halkımız 0543 592 00 52 – 0553 801 00 78 numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşıp bilgi alabilirler” dedi.

Bostancı açıklamalarına şöyle devam etti;

FİLİSTİN’İN GELECEĞİNE FİLİSTİNLİLER KARAR VERECEKTİR

Bostancı; “Her zaman söylediğimiz gibi; Filistin halkının geleceğini tayin etme hakkı Trump ve Netanyahu’nun değil, ancak ve ancak Filistinlilerindir. İşgalci İsrail devleti’nin asıl hedefi olan ‘Büyük İsrail’ yolunda attığı bu adımlar asla kabul edilemez! Biz Türkiye’nin öncülüğünde İslam alemi olarak; hep birlikte ortak hareket edip, stratejik zenginliklerimizi zulme karşı ‘yaptırım gücü’ olarak kullanmadan, Batıdan bağımsız savunma sanayimizi kurmadan, savunma teknolojilerimizi kendimiz geliştirmeden, kendi bağımsız bankacılık ve finans sistemimizi kurmadan, Amerikan dolarının dünyadaki hakimiyetini ortadan kaldırmadan, Mescid-i Aksa’yı da, Kudüs’ü de, Filistin’i de kurtaramayız. Tüm bu adımların atılmasını sağlamak da öncelikle Türkiye’nin görevidir” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ VAR OLDUĞU MÜDDETÇE SİYONİZM HEDEFİNE

ULAŞAMAYACAK!

Bostancı ;Yeniden Refah Partisi olarak; işte bu adımların atılması gerektiğini en güçlü şekilde tüm dünyaya haykırmak için, Milli Görüş lideri merhum Erbakan Hocamız’ın ‘Amerika İsrail’i bu kadar seviyorsa, kendi eyaletlerinden bir tanesini İsrail’e versin’ sözünü tüm dünyaya bir defa daha haykırmak için, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın sahipsiz olmadığını göstermek için, 9 Şubat Pazar günü, saat 14’de, Sakarya Kent Meydanı’nda “Seninleyiz Kudüs” mitingimizi on binlerin katılımıyla gerçekleştireceğiz inşallah! Bizlerde Yeniden Refah Partisi Karabük il teşkilatı olarak Karabük halkını 9 Şubat’ta, Sakarya Kent Meydanı’na bekliyoruz. Tarihi “Seninleyiz Kudüs” mitingine ilimizden katılmak için 9 Şubat Pazar günü sabah saat 9’da otobüs kaldıracağız. Mitinge katılmak isteyen halkımız 0543 592 00 52 – 0553 801 00 78 numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşıp bilgi alabilirler. Aziz milletimiz var olduğu müddetçe, Milli Görüş var olduğu müddetçe, Siyonizm hedefine ulaşamayacaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: