‘ŞEHRİMİZ ADINA GURUR VESİLESİ OLACAKTIR, İNŞALLAH BAŞARIRIZ’

‘ŞEHRİMİZ ADINA GURUR VESİLESİ OLACAKTIR, İNŞALLAH BAŞARIRIZ’

KARABÜK Valisi Fuat Gürel,’’ 3 Nisan’ın ‘Sanayi Günü’ olarak ilan edilmesi şehrimiz adına bir gurur vesilesi olacaktır, inşallah bunu başarırız.’’ dedi.

Vali Gürel, 2. Uluslararası 3 Nisan FENOFEM (Demir ve Demir Dışı Metaller) Sanayi Sanal Fuarı’na katıldı.  Karabük Üniversitesi  Mühendislik Fakültesi Hamit Çepni Konferans Salonunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Vali Gürel, şöyle dedi: “Demir Çelik fabrikalarının temellerinin atılması ve Karabükümüzün kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. 3 Nisan 1937 Türkiye Cumhuriyetinin Sanayi hamlesinin başlangıcı olarak sayılabilecek ülkemizin en önemli atılımlarının olduğu bir tarih. 3 Nisan aslında ‘Sanayi Günü’ ilan edilmeli bizlerde o düşüncedeyiz inşallah girişimlerimiz bu anlamda devam edecek ancak şehrimizin bu konuya destekleri önemli, 3 Nisanın Sanayi Günü olarak ilan edilmesi de şehrimiz adına bir gurur vesilesi olacaktır, inşallah bunu başarırız.’’

Protokol konuşmalarının ardından Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Öğretim Görevlisi Prof Dr. Burak Dikici tarafından “Metalik biyomalzemelerde yeni trend uygulamalar ve gelecek beklentileri” konulu sunum gerçekleştirildi.

Dış Ticaret Elçileri Uyum Projesine katılan öğrencilere katılım belgesinin Vali Fuat gürel ve protokol üyeleri tarafından verilmesinin ardından sempozyuma katkı ve destek veren Kardemir A.Ş, Mescier Demir Çelik ve Globalpiyasa A.Ş’ye teşekkür belgelerinin Vali Fuat Gürel tarafından takdim edilmesi ile fuar sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: