ŞAMPİYON DEMİR KARTAL VE PROTOKOL YEMEKTE BULUŞTU

ŞAMPİYON DEMİR KARTAL VE PROTOKOL YEMEKTE BULUŞTU

TEKERLEKLİ Sandalye Basketbol 1.Lgi’ne yenilgisiz şampiyon olarak çıkan Demir Kartal Gençlik ve Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kent protokolüyle şampiyonluk yemeğinde buluştu.

Safranbolu’da bir restoranda düzenlenen yemeğe, Vali Fuat Gürel, Ak Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları, Demir Kartal sporcuları katıldı.

‘ARTIK İŞ BÜYÜDÜ, BİRAZ DAHA ÖTEYE GEÇTİ’

Vali Gürel, şöyle dedi: “Birbirine inanarak, sarılarak büyük yürekleri ile gelen bu başarıyı bizlere tattırmış oldular. Arkadaşlarımız karşılarına kim çıkarsa çıksın hepsini yenerek finale gelmişlerdi, bizde şampiyonluk sevinçlerine ortak olduk. 3 senedir Karabük’teyim, kendilerini sürekli takip ediyorum, aslın da engelli bireylerin böyle bir başarı göstermesinden ziyade sporla uğraşması çok önemli. Sporcu arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Kulüp Başkanı Erdoğan Gökçe ve Ziya Yalçın başta olmak üzere diğer arkadaşlarımız çok büyük gayret ve emekleri ile bugüne geldiler. Belediye Başkanlarımızın yardımları oldu, bundan sonra da olacak, işadamlarımızın yardımları oldu,  onlarda biliyoruz arkadaşlarımızın bir kısmını istihdam eden işadamlarımız var onlara da teşekkür ediyoruz. Bunlar büyük destekler aslında, çok büyük kaynaklara gerek yok, arkadaşlarımızın hayatlarını normal idame ettirecek bir sürecin içine girebilmeleri onlara ufak bir destek olduğunuzda ne kadar büyük başarılar yakalandığını hepimiz biliyoruz. Karabük geçmişte çok büyük şampiyonlukları yaşamış bir şehir, inşallah Demir Kartal Spor Kulübümüz de bunu bize yaşatacak ve Süper Lig de bir basketbol takımımız olacak. Ancak destek gerekiyor hangi branş olursa olsun destek gerekiyor. Ziya bey sağ olsun epeyce bir destek oldu, işadamlarımız destek verdiler ama artık iş büyüdü, biraz daha öteye geçti, bundan dolayı da sizlerin yardımcı olacağına yürekten inanıyorum. ’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: