SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ALKIŞLADILAR

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ALKIŞLADILAR

KARABÜK Demir Çelik Fabrikaları’nda (KARDEMİR) yüksek fırınlarda çalışan işçiler, koronavirüs salgınıyla mücadelede özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına alkış yaparak destek oldu.

4 Nolu Yüksek Fırında, bin 400 ile bin 600 derece sıcaklıkta, yüksek fırından çıkan sıvı ham çeliği kanal yoluyla potalara götürmek için büyük emek veren işçiler, koronavirüs salgınıyla mücadelede özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla 1 dakika süreyle alkış yaptı.  İşçiler ayrıca ‘Emeğiniz için 1 dakika bile az sevdiklerin için evde kal.’ yazılı dövizler açıp vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulundu.

Yüksek Fırınlar Müdürü Fikret Furtun, ‘Bu akşam burada Sağlık Bakanımızın da talimatları ve yönlendirmesi doğrultusunda sağlık çalışanlarımızı desteklemek için bu zor koşullarda çalışan arkadaşlarımızla beraber bizden daha zor şartlarda çalışan sağlıkçı arkadaşlarımızı desteklemek için buradayız. 1 dakika alkışladık. Tüm KARDEMİR çalışanları olarak desteklerimizle onlarla birlikteyiz.’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: