SAFRANBOLU’DA BİSİKLET FESTİVALİ

SAFRANBOLU’DA BİSİKLET FESTİVALİ

Karabük Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali Safranbolu’dan start aldı.

Aslanlar SAKEM’de Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katıldığı etkinlikte festival ile ilgili bilgi veren Karabük Bisiklet Derneği Başkanı Kenan Aydoğdu, Karabük ilinin ve ilçelerinin doğa sporları rotaları kapsamında Türkiye çapında tanıtımının, Turizm sektörünün sadece tarih turizmi ile değil, doğa turizmi ve outdoor aktiviteleri ile de çeşitlenmesinin ve buna benzer pek çok nedenden dolayı -amaçladıklarını bisiklet sporunu sevdirmeyi amaçlarıklarını ifade ederken, verdiği desteklerden dolayı Başkan Köse’ye tüm dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu Belediye başkanı Elif Köse ise; “ Sadece Karabük Bisiklet Derneği değil Türkiye’nin her yanından hatta yabancı konuklarımız da buradalar. Burada gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Yazıköy’e doğru yola çıkacaklar. 4 gün sürecek olan etkinlikler kapsamında Yazıköy’de bir kamp alanı oluşturacaklar. Gurup aynı zamanda ilçemizde düzenleyeceğimiz 30 Ağustos Zafer bayramı etkinliklerine de katılım sağlayacak.Ben öncelikle böyle bir etkinlik düzenledikleri için Derneğimizi tebrik ediyorum. Startın Safranbolu’dan verilmesi ise bizleri ayrıca mutlu etti. Bir kez yabancı misafirlerimize hoş geldiniz diyor, derneğe çalışmalarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun.

Başkan Köse toplantının sonunda yabancı misafirlere Karabük Bisiklet Derneği formalarından hediye etti. Bisikletçiler Yazıköy’e yola çıktılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: