POLONYA’DA DÜZENLENEN FUARDA KARDEMİR RÜZGARI ESTİ

POLONYA’DA DÜZENLENEN FUARDA KARDEMİR RÜZGARI ESTİ

KARDEMİR, Polonya’da 15’incisi düzenlenen Uluslararası Demir Yolu Fuarı’nda (TRAKO) yerli ve milli ürünlerini sergiledi.

Dünyanın en önemli demir yolu fuarlarından biri olan Trako Fuarı’nda Kardemir rüzgarı esti. Demir yolu sektörünün öncü şirketi Kardemir, 19-22 Eylül tarihlerinde Polonya’nın Gdańsk şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli demir yolu fuarından biri olan Trako Fuarı’na katılım sağladı. Fuarda, Kardemir “ray, oluklu ray, tekerlek ve tekerlek seti” gibi demir yolu ürünleri ile yerli ve yabancı katılımcıların ilgisini çekti. Polonya, Avrupa ve dünya genelinde ulaştırma sistemleri ve demir yolu altyapısındaki en son teknolojilerin sunulduğu fuarda, Kardemir’de ilk kez TSI sertifikasına sahip yük vagonlarında kullanılmak üzere ürettiği yerli ve milli demir yolu tekerlek setini sergiledi.

Trako Fuarı’nda Kardemir standına yoğun ilgi

İki yılda bir düzenlenen 522 firmanın katıldığı Trako Fuarı’nda Kardemir sunduğu geniş ürün yelpazesi ile büyük ilgi gördü. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi alan fuarın gözdesi olan Kardemir, yerli ve milli ürünleriyle başta Avrupa firmaları olmak üzere birçok firmanın da dikkatini çekti.

Kardemir standı en çok ziyaretçi alan firmaların arasında yer aldı

15.si düzenlenen Trako Fuarı’na Kardemir’in de içinde olduğu Türkiye’den beş firma katılım sağladı. Fuarda Kardemir, bağlı ortaklıkları olan Karçel ve Kardökmak şirketleri ile ziyaretçilerini ağırladı. Yaklaşık 23 bin ziyaretçi Trako fuarını ziyaret ederken, ülkemizin ve bölgenin demir yolu ürünlerini üreten tek şirketi olan Kardemir’de, fuara katılım gösteren firmalar arasında en çok ziyaretçi alan firmalardan biri oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: