POĞAÇA ÇALAN KÖPEK KAMERADA

POĞAÇA ÇALAN KÖPEK KAMERADA

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde, oto yedek parça dükkanına giren Rottweiler cinsi köpek, poşet dolusu poğaçayı çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Karıt köyü mevkiinde bulunan Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi’nde oto yedek parça satan dükkanda çalışanlar, poşet dolusu poğaça ve simiti masanın üzerine bırakıp çay demleninceye kadar işlerine koyuldu. Bir süre sonra kahvaltı için masaya gelen çalışanlar, poşetin yerinde olmadığını gördü. Güvenlik kameralarını inceleyen çalışanlar, sanayinin bekçiliğini yapan komşu dükkanın ‘Şıla’ isimli Rotwtweiler cinsi köpeğinin poşeti ağızıyla alıp dükkandan çıkmasını görünce, şaşkınlıkla karışık gülümsedi.

İşyeri sahibi Burak Erdem, şöyle dedi: ’’Her sabah gibi dükkana geldik. Yeni mallar gelmişti ve onların sayımını yapıyorduk. Poğaçaları masaya bırakıp çay demleninceye kadar işimize bakıyorduk. Sonra geldik baktık ki, poğaçalar yok. Bunlar nereye gitti diye bakındık sonra kamera kayıtlarına bakınca, sanayinin bekçi köpeğinin dükkana girdiğini ve alıp gittiğini gördük. Böylesi ilginç bir olay başımıza gelince bizde şaştık.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: