PARTİSİNİN İKTİDARA GELİŞİNİN 19.YILINI KUTLADI

PARTİSİNİN İKTİDARA GELİŞİNİN 19.YILINI KUTLADI

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelişinin 19. yıl dönümünü kutladı. ‘’Karabükümüze birbirinden önemli vizyonlu, prestijli ve örnek olacak projeleri kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. ’’dedi.

Altınöz, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 3 Kasım 2002’de iktidara gelen AK Partimiz, tam 19 yıldır millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyor. 3 Kasım 2002’deki seçimle iktidara geldikten bu yana millete hizmet sevdasıyla çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşma gayretimizle birlikte ülke genelinde eğitim, sağlık, sanayi, yerli ve milli teknoloji hamleleri ve birçok alanda reform niteliğinde yatırımlar ve çalışmalar yaptık, yapmayı sürdürüyoruz.

Karabüklü hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla gece gündüz çalışmaya, hizmet etmeye devam ediyoruz. Karabük’ümüze birbirinden önemli vizyonlu, prestijli ve örnek olacak projeleri kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Şehrimizin için yapacağımız daha çok işimiz, hizmetlerimiz var.”

Altınöz, milletin efendisi değil, hizmetkârı olma anlayışı içerisinde gayret gösterdiklerini belirterek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefemizle AK Parti Teşkilatları olarak canla başla çalışıyoruz. Hep birlikte nice yıllara, nice zaferlere inşallah.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: