PARTİMİZDEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN 3 BAŞVURU VAR

PARTİMİZDEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN 3 BAŞVURU VAR

DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın, partisinden milletvekili aday adaylığı için 3 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi.

Millet İttifakında yer alan Deva Partisi’nin Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine Deva Partisi olarak 41 ilde kendi logolarıyla gireceklerini diğer ilerde ise ittifakla girme durumlarını olabileceğini söyledi. İttifakta anlaşamadıkları takdirde 81 ide kendi logolarıyla seçimlere gireceklerini belirten Başkan Aydın, ’’Genel Merkezimizde Pazartesi ve Salı günleri yapılacak toplantılardan sonra bu durum netlik kazanacak. Karabük’te adayları birlikte mi yoksa ayrı mı çıkaracağız? Onu değerlendireceğiz.’’ dedi.

Patisine Milletvekilliği aday adaylığı için şu ana kadar 3 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Başkan Aydın, ’’Arkadaşlarımızla birlikte başvuruları değerlendiriyoruz. Genel Merkezden gelecek haberlerden sonra ve diğer partilerle görüşüldükten sonra bu arkadaşlarımızın durumu belli olacaktır. Umarım önümüzdeki hafta her şey netleşir. ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: