ÖZKAN ÇETİNKAYA KURTULUŞ MAHALLESİ’NDEN SESLENDİ

ÖZKAN ÇETİNKAYA KURTULUŞ MAHALLESİ’NDEN SESLENDİ

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya,’’ Karabük’te bu bakımsızlığı, bu 90 model bir görünümü inşallah beş yıllık bir dönemde sosyal kültür ve sanat alanında, yeni yaşam alanlarında, modern caddeler, güzel mahalleler, güzel tesisler kuracağız’’ dedi.

Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim ofisi açılışında Çetinkaya’ya milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt eşlik etti. Çetinkaya şöyle dedi: ’’Buradaki bakımsızlıktan, ilgisizlikten çökmüş bu tozlu yıpranmışlıktan inşallah 31 Mart’ta kurtulalım. 1 Nisan’da sosyal alanda, sanatsal, kültürel, yeni yaşam alanlarında saha belediyeciliğinde, başkanın makamda değil, sahada olduğu bir dönemde yükselişe başlayalım diyoruz. Tabi bu yükselişin Türkiye’deki baş mimarı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır.  Vekillerimizle, il başkanımız da, hükümetimizle birlik olacağız, 7-24 mesai anlayışıyla canla başla çalışarak mahallemize hizmeti getireceğiz.’’

Seçmenden destek isteyen Çetinkaya,’’ Karabük’te bu bakımsızlığı, bu 90 model bir görünümü inşallah beş yıllık bir dönemde sosyal kültür ve sanat alanında, yeni yaşam alanlarında, modern caddeler, güzel mahalleler, güzel tesisler kuracağız. 5 yıllık bu hizmet sürecinin sonunda talip olduğumuz tek şey güzel bir Karabük ve Allah razı olsun kelimesidir’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: