ÖZKAN ÇETİNKAYA, İLK MEGA PROJESİNİ AÇIKLADI

ÖZKAN ÇETİNKAYA, İLK MEGA PROJESİNİ AÇIKLADI

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ilk mega projesini ‘Garpark Yaşam Merkezi’ olarak halka açıkladı.

Özkan Çetinkaya, kentin her noktasına dokunacak yeni projelerini belli aralıklarla açıklayacaklarını, gerçek belediyecilikle hizmet belediyesini kente kazandıracaklarını, en çok çalışan, en çok proje üreten ve en çok hizmeti getiren belediye başkanı olacağını söyledi.

Çetinkaya, şehrin en güzel mevkilerinden bir tanesinin Gar sahası olduğunu ve bu sahada yapacakları ‘Garpark Yaşam Merkezi’ projesiyle ilgili şöyle dedi:’’Burada artık trenlerin bakımı, tamiri, tadilatı yapılmasın. Karabüklü hemşerilerimizin sosyal aktivite yapabileceği, ruhlarını dinlendirebileceği, eğlenebileceği, sportif faaliyetler, ticari faaliyetler, sosyal alanlar olsun istiyoruz. Ve bu noktada girişimimizi yaptık. Bu araziyi Karabük’e kazandıracağız ve halkımızın hizmetine sunacağız. Buradaki temel amaç şehri ikiye bölen bu yapıyı kısaca şehrin iki yakasını birleştiriyoruz. Gar parkımızda öncelikli bir vizyon, yeşilin birçok tonu burada bir beton mimardan ziyade yeşil mimariyi burada oluşturacağız. Ayrıca kentin otopark sorununu çözecek şekilde Bin 100 araçlık bir otoparkımızda halkımızın, hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Burada altta ticari müesseseler üstünde ise yaşam alanlarımız olacak. Burada halkımızın hafta sonu, hafta içi kullanıma açık bir sosyal alan var. Binalarınızın altında bin yüz araçlık bir otoparkımız var. Akşam 5’te Karabük’te hayat bitmeyecek. Burada halkımızın istediği saate kadar bir yaşam, sosyalleşme, kültür sanat aktiviteleri devam edecek. 160 dönüm bir alan ve bunun 100 dönüm yeşil alanı buraya kazandırıyoruz.  Çocuklarımızın koştuğu hafta sonu güneşli günlerde o kırlarda, o yeşilliklerde, güzel aktivitelerinin olduğu yine sıcak yaz akşamlarında halkımızın birlik ve beraberliğini tesis edecek konserler olacak.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: