OYUN EVİ’NDE EMİN ELLERDELER

OYUN EVİ’NDE EMİN ELLERDELER

SAFRANBOLU Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Oyun Evi’nde, çocuklar eğlenerek öğrenmeye ve kaliteli zaman geçirmeye devam ediyor.

Safran Çocuk Oyun Evi, randevu sistemi ile hafta içi 09.00 – 12.00 ve 14.00 – 17.00, cumartesi günleri ise 09.00 – 13.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 4-7 yaş aralığındaki çocuklar, buradan günde en fazla 3 saat, haftada ise 3 gün yararlanabiliyor. Ödeme, 1 saatlik dilim üzerinden hesaplanıyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçeye kalıcı hizmet sağlayabilmek adına önceliğinin çocuklar olduğunu belirterek, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurmak için, onları önemseyerek ve onlarla bir araya gelerek çalışmaya devam edeceğiz. Aileler çocuklarını oyun evimize gönül rahatlığı ile bırakabilirler. En başta hijyene dikkat ediyoruz. Görevli arkadaşlarımız büyük bir titizlikle çalışıyorlar. Bununla birlikte alanında uzman kadromuz ile çocuklarımız bir yandan eğlenirken diğer yandan da öğreniyorlar.” dedi.

Oyun Evi’nde resim, müzik, zekâ oyunları, masal, kukla gösterisi, dans gibi alanlarda etkinlik yapıldığını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Sosyal belediyecilik anlayışımız ile böylesine nitelikli sosyal alanları kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: