OTURARAK VOLEYBOL LİGİ’NİN İLK ETABI KARABÜK’TE YAPILACAK

OTURARAK VOLEYBOL LİGİ’NİN İLK ETABI KARABÜK’TE YAPILACAK

TÜRKİYE Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi’nin (Paravolley) ilk etap maçları 17 – 18 – 19 Şubat tarihlerinde Karabük’te gerçekleştirilecek.

Hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Karabük Paravolley takımı, Samsun Ekspres Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Takımının Milli oyuncusu Barış Özeri ve Adana Umut Işığı Engelliler Spor Kulübü’ nün tecrübeli oyuncusu Aziz Aslancan’ı transfer etti. Karabük Paravolley takımından Burhan Yılmaz ve Bülent Çağlayan’nın da milli takımdan arkadaşı olan Barış Özer’in gelecek vaat eden oyuncular arasında gösteriliyor. Her 2 transferinde takıma güç katacağı, gelecek yıllarda ise daha güçlü ve başarılı bir kadro oluşturmak için transferin devam edeceği belirtildi. Ayrıca 12-35 yaş gurubu ayağından engeli olan ortopedik engelli vatandaşların Türkiye’de yeni gelişmekte olan Oturarak Voleybol sporuna beklendiği ifade edildi.

2015 yılının Ağustos ayında kurulan ve 2’si milli olmak üzere 12 sporcudan oluşan Karabük Paravolley takımı, 24.11.2015 tarihinde Konya’da 8 takımın katıldığı Oturarak Voleybol Türkiye Kupasın’da 5’inci olup ligin en centilmen takımı ödülünü kazanmıştı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: