ÖLÜ BULUNAN DİNA’NIN ANNE VE BABASI KARABÜK’E GELDİ

ÖLÜ BULUNAN DİNA’NIN ANNE VE BABASI KARABÜK’E GELDİ

KARABÜK’te, Filyos Çayı’nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın (17) annesi Jessica Sandra Makemba Panga ve babası Guy Serge Ibouanga Panga, savcılığa şikayetlerini içeren ifadelerini verdi.

Geçen 26 Mart’ta Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın (17) cansız bedeni Karabük –Zonguldak kara yolu Yeşil köy mevkisinden geçen  Filyos Çayı’nda bulundu. Yürütülen soruşturmada 4 kez gözaltına alınan Dursun A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gabon Cumhuriyeti’nin de yaşayan Dina’nın ailesi  İstanbul’a geldi. Dina’nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu’na geldi.

Anne Jessica Sandra Makemba Ibouanga,’’ Bu kesinlikle intihar değil. Bu bir cinayet. Suçluların adalet karşısında cezalandırmasını temenni ediyoruz’’ dedi.

KARABÜK’E GELDİLER

Dina’nın anne ve babası avukatları eşliğinde Karabük’e gelerek savcılığa şikayetlerini içeren ifadelerini verdi. Türk yargısına güvendiklerini aktardıkları ifadenin ardından acılı aile kızlarının 100. Yıl Mahallesi’nde kaldığı evden eşyalarını da alarak kentten ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: