ÖĞRENCİLER YAPTI, HASTANEDE SERGİLENİYOR

ÖĞRENCİLER YAPTI, HASTANEDE SERGİLENİYOR

KARABÜK’te, ilk ve ortaokul öğrencilerinin sağlık çalışanlarına moral vermek için yaptığı resim ile yazdığı mektuplar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sergileniyor.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencileri, koronavirüs ile mücadele sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla mektup yazdı, resim yaptı. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini yansıttığı  mektup ile resimlerin yer aldığı pano, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta yatan servisi girişinde sergilenmek üzere tören yapıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, ‘’Tarih elbette bu hizmetin kahramanlarını hiç unutmayacaktır. Bugün sağlık çalışanlarımıza ahde vefa için öğrencilerimizin gönüllerini akıttıkları, saf ve temiz duyguları dile getirdikleri mektup ve resimlerden oluşan bu tabloyu sağlık çalışanlarımıza hediye ediyoruz.’’ dedi.

‘VAKALAR KONTROL ALTINA ALINMIŞ DURUMDA’

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ise,’’ Bu zor süreçte toplumun büyük bir kesimi yanımızda olduklarını bizlere hissettirdi. Bu zor süreci hep birlikte el birliğiyle aşmaya çalışıyoruz. Şu anda geldiğimiz nokta ve aldığımız önlemler sayesinde ilimizdeki vakalar kontrol altına alınmış durumda. Elbette aldığımız tedbirlerin, alınan önlemlerin devamlılığı önemli. Asla rehavete kapılmadan bu zor süreci birlikte üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum. ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: