ÖĞRENCİLER GAZZE İÇİN YÜRÜDÜ

ÖĞRENCİLER GAZZE İÇİN YÜRÜDÜ

KARABÜK Üniversitesi’nde (KBÜ) öğrenciler, İsrail’in 7 aydır Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüyüş yaptı. Öğrenciler,’ Katil İsrail Filistin’den defol, ‘Her yer Filistin, her yer Gazze’  sloganları attı.

AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Teşkilatının (ÜNİAK) organize ettiği etkinlikte İslami İlimler Fakültesi önünde toplanan öğrenciler, Filistin ve Türk bayrakları ile “Su yok, elektrik yok, vicdan yok”, “Ey dünya daha kaç çocuk ölmeli”, “Müslüman zulme boyun eğmez” yazılı dövizlerle Teknoloji Fakültesi önüne kadar yürüdü. Tekbir getiren öğrenciler, ‘Katil İsrail Filistin’den defol, ‘Her yer Filistin, her yer Gazze’  sloganları attı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Azerbaycanlı öğrenci Reşat Aliyev, ‘’209 gündür çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı, engelli ayırt etmeksizin 35 bin kişinin İsrail tarafından katledildiğini belirterek, “İnsanlığın yaşadığı acıları canı yananın rengine, dinine ve diline göre tasnif etmeyi, kınamayı ve lanetlemeyi kendisine paye bilen iki yüzlü egemen güçler ile uluslararası örgütler ise vahşeti yaşatan İsrail olunca bir kez daha sessiz kalmayı, katledilen bebeklerin görüntülerine karşı gözlerini kapatmayı, masum kadınların feryatlarına karşı kulaklarını tıkamayı tercih etmiştir’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: