‘NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRMIŞLARDIR’

‘NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRMIŞLARDIR’

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, ‘’Hain örgütün üyeleri 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkeyi ele geçirmek için harekâta başlamışlar, ülkenin Cumhurbaşkanını ve Başbakanını derdest etmeye kalkışmışlar, ancak tüm partililer ve millet olarak verilen tepki karşısında ne yapacaklarını şaşırmışlardır. ‘’ dedi.

Başkan Vergili, Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte  yaptığı konuşmasında şöyle dedi:’’15 Temmuz FETÖ kalkışması emperyalist güçlerin bin yıldır Türk toplumunu Anadolu topraklarından çıkartmak için düzenledikleri komploların en etkin, uzun zamandır programlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti’ni emperyalist güçlere boyun eğdirmek için yapılmış bir programdır. Son dönemde yapılan bu program; Osmanlı İmparatorluğunda Prens Sabahattin ile başlayıp, Jön Türk Hareketi ve İttihat ve Terakki ile devam eden ve Osmanlı İmparatorluğunu sonlandıran hareketlerin bir devamıdır. Türk Milleti, her şeyini ortaya koyarak tekrardan dirilmiş ve Anadolu’da Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur. Bu genç cumhuriyetin yükselişini önlemek için iş birlikçi sözde şeyh ve seyidler cumhuriyetimizi tahrip etmeye çalışmış ve devletimizin ilk yılları bu Fransız, İngiliz ve Rus işbirlikçileriyle mücadele ile geçmiştir. Daha sonraki dönemde emperyalist güçler; ülkemizde ihtilaller ve muhtıralarla devletimizi diz çöktürmeye çalışmış, hatta başbakanları idam etmiş, siyasileri hapislere atmıştır. Ama çok şükür başarılı olamamışlardır. Ülkemizde etkin bir program yapan FETÖ terör örgütü lideri ve emperyalist güçler, 30 yıllık bir süre içerisinde önce polis teşkilatımızın içinde, daha sonra ise şanlı ordumuz nezdinde etkin olmuşlar, ardından ise yargı ve adalet sistemimizde büyük tahribatlara yol açmışlardır. Hain örgütün üyeleri 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkeyi ele geçirmek için harekâta başlamışlar, ülkenin Cumhurbaşkanını ve Başbakanını derdest etmeye kalkışmışlar, ancak tüm partililer ve millet olarak verilen tepki karşısında ne yapacaklarını şaşırmışlardır. ‘’

Başkan Vergili şöyle devam etti:’’Emperyallerin ulaşamadıkları bu emellere karşı özgürlük ve demokrasi için ayağa kalkan büyük Türk Milleti, tarih sayfalarında yer alacak izler bırakmıştır. Bugünde, yani 15 Temmuz akşamında bizim gururumuz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’dir. Bu darbeye ilk tepkiyi koyan, hatta kendisine ‘Mutlaka sizi koruma altına alalım’ diyen partililerin tamamını elinin tersiyle iterek “Bizim en önemli yerimiz Genel Merkezimizdir” diyen Sayın Genel Başkanımız, 15 Temmuz’da ki kalkışma harekâtına tepkisini, vermiş olduğu mesajlarla, tüm Türkiye’de ki Ülkücüleri sokağa çağırıp meydanlarda toplayarak net bir şekilde ortaya koymuştur.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: