NAZMİYE YEŞİLYURT GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ TÖRENLE AÇILDI

NAZMİYE YEŞİLYURT GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ TÖRENLE AÇILDI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi törenle açıldı.

 

Yeni Mahalle Metin Sözen Caddesi’nde 140 çocuğa oyun, uyku ve eğitici salonlarıyla hizmet verecek olan Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılış törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J.Alb. Dr. Yusuf Küçükbaşol, Safranbolu İlçe emniyet Müdürü Sinan Çankal, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

SAFRANBOLU’YA YAKIŞIR BİR ESER KAZANDIRMIŞ OLDUK

Törenin açılış konuşmasını yapan hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt, “Bu güzel esere rahmetle andığım annem Nazmiye Yeşilyurt adının yaşatılmasında bizlere öncü olan Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse hanımefendiye teşekkür ediyorum. Başkan Hanım bu projeden söz ettiğinde büyük mutluluk duymuştum. Hemen evet dedim. Sonunda Safranbolu’ ya yakışır bir eser kazandırmış olduk. Bununla birlikte yakım bir tarihte yine değerli başkanımızla birlikte Yaşlı Bakım Evi’nin temelini de atacağız. Kreşimiz Safranbolu’muza hayırlı olsun” dedi.

BAĞIŞÇILARIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE KIYMETLİ

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, ‘’Öncelikle bu projenin hayata geçirilmesinde destek olan kardeş şehrimiz Çankaya Belediyesi’nin teknik personeline, Safranbolu Belediyesi İmar Müdürlüğündeki teknik arkadaşlarımıza, müteahhit firmamıza ve Yeşilyurt ailesine teşekkür ediyorum. Bağışçılarımız bizler için çok önemli ve kıymetli. Onlarla beraber Safranbolu’da yaşayan halkımıza yaraşır hizmetler yapmak daha da mümkün hale geliyor’’ diye konuştu. Yapılan duanın ardından kurdele kesimi gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: