NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE İTİRAF GELDİ

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE İTİRAF GELDİ

DİYARBAKIR’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada ilk itiraf geldi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden biri, aynı zamanda Narin’in amcası da olan muhtarın, battaniyeye sarılı cesedi kendisine getirdiğini ve daha sonra ise cesedi dere kenarına gizlediğini itiraf etti.

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni  19 gün sonra geldi köyün yakınındaki dere yatağında çuval içinde bulundu. Narin’in ölümüne ilişkin soruşturmada 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin ifadesi doğrultusunda bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Şüphelilerden biri ifadesinde, aracıyla gelen muhtarın, Narin’in cesedini battaniyeye sarılı şekilde kendisine verdiğini, sonrasında ise muhtarın kendisinden ayrıldığını ve cenazeyi dere kenarında sakladığını anlattı.

Narin Güran’ın cenazesi Tavşantepe Mahalle mezarlığında toprağa verildi. Narin’in tabutunun üstüne beyaz duvak sarıldı, beyaz elbisesi bırakıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: